Creativiteit


De ruimte nemen voor c
reativiteit is zo belangrijk om je goed te voelen!

Wist je dat creatief bezig zijn je draagkracht én je vermogen om problemen op te lossen vergroot? En belangrijker, creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je je beter voelt. Neem daarom de ruimte om te spelen, te ontdekken, fouten te maken en plezier te hebben. Dat kan bij De Weelde Natuur!

We bieden een breed scala aan workshops aan. Van een dagje schilderen tot een 6 maanden durende mandalacursus. Van je tekentechniek verbeteren tot persoonlijke ontwikkeling via de kunst; er is voor ieder wat wils. Bekijk snel de agenda en vind de workshop die bij jou past. 

Wil je een workshop op maat? Neem dan contact op met Karima.

Individuele kunstsessie

Heb je een ontwikkelvraag, of wil je wat ondersteuning op jouw (creatieve) pad? Dan kan een individuele kunstsessie voor jou een uitkomst zijn. We kijken samen waar je wensen liggen, en gaan vooral veel creatief aan de slag.

De individuele sessies worden gegeven door Karima. Zij is opgeleid tot beeldend therapeut en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten in hun persoonlijke- en leerproces.

Het kan fijn zijn om eerst telefonisch of via de mail contact op te nemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden en welke vorm het beste past bij jou.