Natuur


De Weelde Natuur ligt midden in de polders van het Buijtenland van Rhoon.

Renée van der Bent van Homemade with Green is de herboriste en wildplukgids bij De Weelde Natuur. Met haar kun je op pad voor een wildplukwandeling om daarna iets te maken met de kruiden die je zelf uit de natuur hebt gehaald. Of volg creatieve workshops over bijvoorbeeld zelfverzorging met kruiden uit de natuur, of het maken van smudgesticks. Elke woensdag kan je terecht in het Kruiden Atelier. Bekijk hieronder het aanbod!

De Weelde Natuur ligt midden in de polders van het Buijtenland van Rhoon. In deze polders wordt op een natuur-inclusieve wijze voedsel en andere producten verbouwd. De Weelde Natuur heeft een moestuin, een boomgaard waar kipjes lopen, en een kruidenlabyrint in aanleg.

Wil je een workshop op maat? Bijvoorbeeld voor een teamuitje of feestje? Neem dan contact op met Renée!

 

Kruiden Atelier

 

Elke woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur verzorgt Renée een Kruiden Atelier bij De Weelde Natuur. Kom en doe gezellig mee! Leer meer over hoe je kruiden, die je op dat moment kunt vinden in de natuur, kunt toepassen in jouw leven. Bijvoorbeeld voor zelfverzorging, eten, drinken, en ontspanning. Elke week ga je met een zelfgemaakte kruiden toepassing naar huis. Een losse les kost €17,50, een strippenkaart van 5 lessen kost €75,- en is een half jaar geldig.