Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Ontspanning


Ontspanning is hard nodig in deze tijd van overvolle agenda’s en alle prikkels die op een dag op ons afkomen.

Heb jij dat ook? Een druk leven, waarin veel tegelijk gebeurt? Dat is helemaal niet erg, zolang je maar genoeg tijd vrij maakt om te ontspannen en weer op te laden. Dat kan bij De Weelde Natuur! 

Bij ons kun je verschillende ontspanningsworkshops doen. In de zomermaanden is er buitenyoga, midden in de polder. In de wintermaanden kun je meedoen met stiltedagen of een reikicursus.

Samen met De Weelde Natuur kun je de overgang van de seizoenen vieren. Met elk seizoen een ander programma, maar altijd met vuur!

Wil je een ontspannende workshop op maat? Neem dan contact op met Karima.

Yoga

Vanaf 11 juni 2023 is er buitenyoga bij De Weelde Natuur. Hiervoor kun je een losse les kopen, deze lessen staan in de agenda.

Vanaf 29 augustus kun je ook binnen yoga doen in de workshopruimte van De Weelde Natuur. De lessen worden gegeven door Karima, op dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur, en op vrijdagochtend van 09.15 tot 10.30 uur. De lessen zijn grotendeels gericht op de Yin traditie, waarbij je een langere tijd een houding aanhoudt, waardoor je tot een diepe ontspanning komt. Deze lessen zijn geschikt voor elk niveau. Je kan een keer gratis meedoen met een proefles om te onderzoeken of het iets voor je is. Daarna is er de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Neem dan contact op met Karima! 

Yoga strippenkaart

Koop een strippenkaart voor 10 yogalessen.

NB. De yogalessen binnen starten 29 augustus 2023

 122,22 incl. BTW