Ontspanning


Ontspanning is hard nodig in deze tijd van overvolle agenda’s en alle prikkels die op een dag op ons afkomen.

Heb jij dat ook? Een druk leven, waarin veel tegelijk gebeurt? Dat is helemaal niet erg, zolang je maar genoeg tijd vrij maakt om te ontspannen en weer op te laden. Dat kan bij De Weelde Natuur! 

Bij ons kun je verschillende ontspanningsworkshops doen. In de zomermaanden is er buitenyoga, midden in de polder. In de wintermaanden kun je meedoen met stiltedagen of een reikicursus.

Samen met De Weelde Natuur kun je de overgang van de seizoenen vieren. Met elk seizoen een ander programma, maar altijd met vuur!

Wil je een ontspannende workshop op maat? Neem dan contact op met Karima.

Yoga

Kom een yogales volgen bij De Weelde Natuur.

Lesrooster

Dag Tijdstip Les Docent
Dinsdag 19.30-20.45 Yin yoga Karima
Woensdag 19.30-20.45 Yin yoga Karima
Vrijdag 09.15-10.30 Yin yoga Karima

Yogalessen
De yogalessen zijn grotendeels gericht op de Yin traditie, waarbij je een langere tijd een houding aanhoudt, waardoor je tot een diepe ontspanning komt. Deze lessen zijn geschikt voor elk niveau.

Praktische informatie
Je kan een keer meedoen met een gratis proefles om te onderzoeken of het iets voor je is. Er wordt gewerkt met blokken. Als je een les niet kan, mag je de les inhalen in hetzelfde blok, in overleg met de docent. Instromen is altijd mogelijk, je betaalt dan de resterende lessen van het blok.

Yogablokken 2024

Blok 3 2024 (13 mei- 12 juli) kost €108 incl. BTW

Blok 4 2024 (26 aug- 25 okt) kost €112,50 incl. BTW

Blok 5 (4 nov- 20 dec) kost €87,50 incl BTW

Een losse les is €15,50,-

Proefles
Lijkt het je leuk om mee te doen met een gratis proefles? Neem dan contact op met Karima!

Individuele yogales

Een yogales, speciaal voor jou op maat gemaakt. Dat is fijn als je de verdieping wil opzoeken in je yoga-beoefening, of als er sprake is van blessures/ziekte. Tijdens de les is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Je krijgt de les na afloop mee op papier, waardoor je de les zelf thuis kan herhalen.

Geïnteresseerd in het volgen van een individuele yogales? Neem contact op met Karima, dan bespreken we samen je wensen en plannen we de individuele yogales in.